KUNST OG KØD PÅ KOKKENES


I påsken byder Kokkenes i Skagen på kunst og kulinariske oplevelser. Hvis du overvejer, hvad du skal lave i påsken, så kom til Skagen. I arkitekten Carl Schiøtz´s  gamle skolebygning, lige i midten af Skagen by,  hvor der nu er kulturhus samt en af Skagens stolte spisesteder, vil der i påskedagene være muligt at komme indenfor og se kunstneren Mads Borch kreere værker “live” og følge hele den kreative proces på tætteste  hold. Det vil selvfølgeligt være muligt at købe sig til nogle forfriskninger,  der passer til lejligheden,  samt få en snak med kunstneren. Der vil ydermere være nogle af Mads Borch´s mindre værker udstillet. Kunstneren Åse Julius vil også være at finde med en udstilling.

I påsken byder Kokkenes i Skagen på kunst og kulinariske oplevelser. Hvis du overvejer, hvad du skal lave i påsken, så kom til Skagen. I arkitekten Carl Schiøtz´s gamle skolebygning, lige i midten af Skagen by, hvor der nu er kulturhus samt en af Skagens stolte spisesteder, vil der i påskedagene være muligt at komme indenfor og se kunstneren Mads Borch kreere værker “live” og følge hele den kreative proces på tætteste hold. Det vil selvfølgeligt være muligt at købe sig til nogle forfriskninger, der passer til lejligheden, samt få en snak med kunstneren. Der vil ydermere være nogle af Mads Borch´s mindre værker udstillet. Kunstneren Åse Julius vil også være at finde med en udstilling.

Udover dette har Kokkenes åbnet et helt nyt spisested inde i nuværende restaurant, nemlig restaurant “Kød” og, som navnet anslår, har lækkert kød som fokus. Her lyder anbefalingen at bestille bord på forhånd, se mere her www.kokkenes.dk.

Om Mads Borch

Mads er født i Danmark i 1955 og har arbejdet som professionel kunstner i 35 år. Han opholder sig mest i sit atelier og galleri, der ligger på et smukt gammelt historisk gods, godt og vel en times kørsel fra Aarhus. Han har igennem sine 35 år som kunstner været vidt omkring og har malet værker til mange fra Danmarks erhvervs elite, samt udsmykket på flere større danske virksomheder. Mads Borch er på vej i en mere international retning og der kommer til at ske meget nyt fra hans pencil i 2017 samt 2018. Du kan blandt andet følge med på denne rejse på Instagram (https://www.instagram.com/mads_borch_dk/)

Læs mere her

www.Madsborch.com

www.kokkenes.dk

Udstillingen og Kokkenes har åbent hele Påsken, så kom endelig forbi.

Der vil være “live” penselstrøg i alle påskedagene, hvor der bliver malet et værk fra kl. 12 middag og et fra kl. 18 aften. Fra torsdag d.13 - søndag d.16 - 2017

Kokkenes adresse:

Sct. Laurentii Vej 54

9990 Skagen

Tlf.: 98 44 48 48

Der sker også mange andre spændende ting i Skagen, se mere her www.skagen-tourist.dk

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square