"FROM DUSK TO DAWN"


From dusk to dawn af Mads Borch

Eksperimenter er mere end velkommen i mit studie. Jeg elsker at leje med former og farver og det bliver nogle gange til noget være lorte kunst men nogle gange kan det side lige i det rigtige følelses register. Jeg synes dette rammer noget i mig. Men det vigtigste er om det også kan ramme noget i dig.

Velkommen til et unicorn univers jeg kalder "From Dusk to Dawn" "Fra solnedgang til solopgang" i må selv fornemme hvorfor:-)

I er velkomne til at efterlade en besked om hvad i synes.

Men her kan i se noget af processen fra det Hvide kanvas til det det nu er blevet til, håber det vil leve videre.....

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square